logo         

Introducere TOATE PRODUSELE DIN MAGAZIN» Aparat Auditiv Cyber Sonic


        

Aparat Auditiv Cyber Sonic

 

Preţul nostru:
35 LEI
Taxa Postal pentru colete < 1 kg: 9 LEI

în coş:
  buc  

Amplifica sunetele cu pana la 40 de decibeli.

Cantareste mai putin de 10 de grame, are 6 nivele de sunet pentru a se potrivi propriilor dorinte de imbunatatire a sunetului, un ON / OFF la indemana dumneavoastra si, cel mai bun din toate, se ajusteaza si se roteste pentru un confort sporit astfel incat sa il puteti purta in spatele urechii stangi sau drepte! Acesta este dotat cu baterii.

Este foarte mic, de inalta tehnologie, se potriveste chiar în spatele urechii.

Nu te lasa pacalit de dimensiunile mici sau aspectul acestui dispozitiv. Poate arata ca un dispozitiv simplu proiectat pentru a fi ascuns chiar in spatele urechii, dar este de fapt un progres major in tehnologia de interceptare a sunetului si amplificare. Aceasta inginerie electronica va permite sa capturati si sa amplificati sunetele pe care le auziti greu cu urechile voastre! Acesta functioneaza de incredibil de bine!

O lume noua prin super-urechi!

Studiile arata ca exista mii de sunete diferite care nu sunt in mod normal auzite de o persoana obisnuita.

Veti putea auzi oamenii vorbind in camera de langa, tare si clar! Este un vis devenit realitate!

Aparatul este pentru hipoacuzii usoare pana la hipoacuzii profunde. Aparat din categoria analogicelor de baza, care ofera o auditie fidela si o inteligibilitate a vorbirii sporite.

Nu pierdeti niciun cuvant!

Are zeci de utilizari practice. Ia-l la film, teatru, sau sala de lectura si nu vei pierde niciun cuvant. Este excelent pentru vizionarea la TV, cu sotul - tine doar volumul scazut si porniti. Ea poate citi in timp ce te uiti la fotbal!

Acesta nu este destinat numai pentru deficiente de auz, dar acum va puteti bucura de sunet clar si la televizor sau radio.

Y2NlNTIwZ